søndag 21. april 2013

Så full av takk

Wow! Vi greide det! Så glad for at kroppen var sterk nok til å gjennomføre dette. Intensive dager med øvelser, forberedelse og så konserten da, det gikk så bra! Koret sprudlet av musikk, glede og kraft. Jeg kjenner meg så glad etter helga som ligger bak oss. Jeg lærte 75 mennesker 16 sanger i løpet av 12 arbeidstimer, fikk føyd inn rytmer, bass, keybords, solister og stort teknikk i form av lys og lyd. I tillegg kommer organisasjon, mat osv. En gospelworkshop med avslutningskonsert har kjempemange puslebiter som må på rett plass for at alt skal lykkes.

Folk som deltok denne helga var folk som hadde lest om dette arrangementet i avisa og meldt seg på. Vi kjente kanskje fem mennesker. Menighetens pastor sa også at deltakerne var fremmede mennesker for ham. Vi arbeidet altså med helt vanlige borgere og ikke bare med fromme kirkegjengere.

Pastoren i den bittelille metodistkirken i Altdorf var så, så glad! Han hadde aldri opplevd før alt kirka hans var fylt til siste plass,- av sangere. Han var også glad for at det organisatoriske fungerte så godt. Han har kun en håndfull mennesker i menigheten, men alle var i aktivitet for å betjene en så stor gruppe mennesker.

Sangerne var overveldet. Absolutt alle kom og takket inderlig.

Musikerne og teknikkerne takket. Når vi kan få være en del av noe sånt ofrer vi gjerne enda mer tid og krefter.

Prosjektorfolket,- wow, de gjorde en kjempejobb, med kom og takket for at de fikk lov til å gjøre dette.

Borgermesteren, som lot oss få innvie den nye festhallen i bygda, takket ved å la oss leie hallen gratis, og den ble smekkfull. 300 stoler på golvet og i tillegg 80 mennesker på scenen og sikkert like mange på galleriet bak. Altdorf er ei bittelita bygd.

Publikum takket! Det er egentlig lenge siden jeg har opplevd en sånn eksplosjon av glede i og etter konserten. Det er så lett for meg å arbeide når publikum involverer seg.

Kay er glad! Kay skriver så gode sanger. Når han ser at disse begeistrer er det stort å oppleve. En stor del av jobben hans er jo i et ensomt, lite studio og det å få feedback gjør godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar