fredag 19. april 2013

Gospelhelg, 19.-21.04.

Dundrende rytmer dunker i hele huset vårt. Kay har kjøpt en ny trommemaskin som skal brukes i helga. Vi har med oss musikere som spiller keyboard, bass og saxofon, samt ca 80 sangere på konserten på søndag, men vi kunne ikke få med oss trommeslageren vår. Derfor programmerer Kay loops som passer til hver eneste sang vi skal bruke. Han er flink, så dette blir bra. Man må også si at en maskinell lyd er "in" her hos oss, så konserten blir nok stilmessig passende til publikum.

Vi skal øve inn 15 låter fra fredag til søndag med ca 80 sangere som vi ikke kjenner. Det vi får gjort i denne tida presenteres på en konsert, søndag kl 17.00. i et flunkende nytt samfunnshus i Altdorf. Spenningen er stor sånn like før det braker løs. Man vil jo helst at alt skal fungere.

Det er spesielt viktig for oss at denne gospelhelga er preget av en avslappet og god atmosfære, tross masse som skal læres. Dette er viktig for at budskapet i sangene skal synke ordentlig inn i menneskene som deltar og i dem som kommer for å høre på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar