torsdag 4. april 2013

Avslag på søknader

Vi har søkt på noen jobber i det siste, men fått avslag. Kanskje du kan tipse oss om noe passende? Vi gjør virkelig alt som står i vår makt for å betale for liv og arbeid her i Tyskland. Så kommer avslag på jobbene vi håpet skulle bidra til forsørging. Skuffa! Samtidig må det finnes en annen løsning et sted. Hvor?

Når vi ser framover tar vi ofte ubevisst på oss bekymringsbriller. Ser vi bakover ser vi massevis av under og at alt gikk bra. Det må ha vært Gud som hjelp oss, for helt vanlige kalkulasjoner har i alle år siden vi reiste ut i 1986 tilsa at dette aldri kunne gå. Og nå i 2013, 27 år etterpå er det fremdeles liv i oss. Vi har faktisk fått gjort litt i den tida som ligger i mellom.

Jeg har alt jeg trenger for det som skal gjøres i dag. I stedet for å irritere meg ihjel over alt som stopper opp av mangel på ditt og datt leter jeg etter mulighetene. Hva er det som er mulig å få gjort med det jeg har tilrådighet akkurat nå?

2 kommentarer:

 1. Stol på Herren og gjør det gode,
  så skal du få bo i landet.
  Legg vinn på troskap! Ha din lyst og glede i Herren, så gir han deg det ditt hjerte ønsker! Legg din vei i Herrens hånd, stol på ham, så griper han inn.
  Han lar din rettferd bryte fram som lyset
  og din rett bli som høylys dag. Vær stille for Herren og vent på ham!

  Sal 37: 3-7

  SvarSlett