onsdag 19. juni 2013

Forrige helg

Folk har spurt her hvordan det gikk forrige helg.

Det tverrkirkelige ungdomsmøtet på markedsplassen var virkelig godt besøkt og været var kjempefint. Det der med været er vesentlig når man har store dyre lydanlegg som ikke må bli våte. I tillegg til alle som sto på markedsplassen var alle utekafeene fulle av folk og vi er glad for de 5-600 menneskene som fikk høre der.

Gospelkorkonferansen hadde litt ferre sangere enn forventet (800), men salen var fullstappet på konserten. Avisene skriver positivt om dette.

Security forteller at møtet i byhallen hadde 1040 møtebesøkende og møtets innhold var kjempeflott. Ei dame fortalte sin sterke historie om skuffelser og gleder fram til mirakel-babyen deres kom.

Jeg underviste korledere. De jobber fram mot en såkalt C-prøve i populær-kirke-musikk. Mange av dem er logopeder, musikklærere, musikkterapeuter, skuespillere, sangere osv av yrke. De er virkelig flinke før de kommer til kurset og de bringer masse erfaring med seg. Det gjorde det ekstra viktig for meg at jeg måtte gjøre en god jobb. Men det virket som at alle var fornøyd og mange benyttet seg av arbeidsmatriellet jeg hadde forberedt.

Det har vært så varmt her de siste dagene (38° på det meste).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar