tirsdag 26. mai 2020

Musikkhelg

Jeg har kost meg med å sette sammen tilbud jeg kan gi dem som vil ha. Er det deg? Kom gjerne med ideer og innspill.
Musikkhelg hos deg?
Dere kan velge ut moduler, som menigheten trenger og få nøyaktig det dere vil ha. Vi er musikere og har i årevis gitt en rekke ulike kurs i menigheter. Man kan vie en hel helg til en aktivitet, for eksempel lage kor av dem som har lyst til å synge og presentere det de lærte på en gudstjeneste. Man kan også sette sammen helga av mange små kursmoduler, f.eks. om låtskriving, stemmebruk, bandledelse, coaching av solister osv. og ende med en familiegudstjeneste der noe presenteres fra gruppene. Vi kan også tilby å utføre gudstjenester for dere, for eksempel musikkgudstjeneste, familiegudstjeneste e.l.

Her er modulene du kan velge en eller mange av:
Korhelg med konsert
Dette kan være for alle aldre eller spesifiserte mot unge eller eldre alt etter behov. Vi har et stort kor-repertoar både på norsk og engelsk å tilby. Her underviser Kay og Heidi Annett sammen.
Interaktive musikalske foredrag
Vi har forskjellige opplegg som passer for barn, ungdom, kvinnegrupper, mannsgrupper og seniorer. Vi har programmer som fyller et helt møte og kortere bidrag, som passer som mindre bidrag i gudstjenester. Her kan Kay og Heidi Annett undervise hver for seg, men gjør det helst sammen.
Akkorder og rytmer
Musikkseminar for små grupper,- speidere, barnegudstjenestemedarbeidere, husgruppeledere, band. Kay underviser.
Stemmebruk
Kurs for sangere for at stemmen skal fungere bedre. Heidi Annett underviser. Menigheten velger hvor mange slike økter de vil ha.
Coaching av menighetens egne musikkgrupper
Heidi Annett coacher sangere og Kay coacher instrumentalistene.
Lære nye sanger
Her legger en mer vekt på sosial kos med musikk enn å forberede seg på en fremføring. Denne økta passer også for dem som ikke har å gjøre med musikk til vanlig.

Slik kan ei musikkhelg se ut
Fredag kl 17-19, første økt: enten to økter som Kay og Heidi Annett underviser hver for seg eller ei økt de underviser sammen (f. eks. kor).
Fredag kl 19-21, andre økt: enten to økter som Kay og Heidi Annett underviser hver for seg eller ei økt de underviser sammen (f. eks. kor).
Lørdag kl 11-13, tredje økt: enten to økter som Kay og Heidi Annett underviser hver for seg eller ei økt de underviser sammen (f. eks. kor).
Lørdag kl 13-15, fjerde økt: enten to økter som Kay og Heidi Annett underviser hver for seg eller ei økt de underviser sammen (f. eks. kor).
Lørdag kl 15-17, femte økt: enten to økter som Kay og Heidi Annett underviser hver for seg eller ei økt de underviser sammen (f. eks. kor).
Lørdag kl 17-19, skjette økt: enten to økter som Kay og Heidi Annett underviser hver for seg eller ei økt de underviser sammen (f. eks. kor).
Lørdag kl 19-21, sjuende økt: enten to økter som Kay og Heidi Annett underviser hver for seg eller ei økt de underviser sammen (f. eks. kor).
Søndag kl 10:30-12:30, gudstjeneste med forberedelse først. Kay og Heidi Annett arbeider sammen. 
Menigheten kan velge fra en til maksimalt 16 økter. Man kan gjøre musikkhelga til en sosial fest med mat eller basere seg på matpakke eller å gå hjem mellom øktene. Musikken kan være hovedsaken i helga eller velges som et mindre tillegg. Noen menigheter velger å dra på tur sammen til et leirsted e.l. for en slik helg mens andre gjør helga til en spesiell aksjon for å få med seg kirkefremmed der de bor. Mulighetene er mange. Bruk dem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar