søndag 1. juni 2014

Frisk igjen!

Christel (dette er ingen oppfundne navn) hadde voldsom senebetennelse, men kom likevel til til Gospelworkshop vi holdt forrige helg. Mens hun sang ble hun frisk igjen og hun kunne til og med løfte opp armen sin i tilbedelse under konserten.

Valeri, ei ung dame kom til den samme Goseplworkshopen fordi hun liker musikkstilen. Men hun hadde en skiveutglidning i ryggraden,- vet ikke hva det heter på norsk. ...prolaps kanskje. I hvert fall hadde hun veldig ondt i ryggen sin og trodde hun måtte bryte av korhelga på grunn av smertene. Men det skjedde ikke. Hun ble så grundig frisk i ryggen at hun kunne hoppe og danse. Hun fortalte også at hun merket en helt spesiell fred og harmoni inni seg mens hun sang disse sangene.

Elke, ei dame som har opplevd mye ondt, bl.a. smertefull kritikk i forbindelse med sang, fortalte meg i dag at da hun sang i koret mitt for noen år siden fikk hun til for første gang å synge av hele sitt hjerte. Siden da løste gangsperren seg og hun har vœrt helbredet og sunget fritt og lykkelig ved alle anledninger i fire år nå.

Må fortelle at vi var på møte i går. Der ble en mann frisk etter spenningshodepine. Han hadde hatt konstant hodepine i 14 år. Tenk for en befrielse!

Ei anna jente ble helbredet av plattfot og har fått helt normal fot nå uten operasjon e.l.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar